Ontketen je potentieel als Consultant bij Flexparency | Volledig remote, volledig zelfstandig

Als consultant bij Flexparency ben je een soort intercedent, maar dan heel zelfstandig. En met heel veel vrijheid, waarin je volledig remote werkt. “Je hebt een persoonlijke band met de professional met wie je samen de mooiste opdracht vindt”, zegt Danny van der Mast. En Danny zoekt collega’s die dit ook aanspreekt. En graag willen werken bij deze snelgroeiende start-up. 

Als consultant zet Danny alles in werk om een mooie opdracht te scoren voor de professional. Sneller de beste match vinden is een kwestie van automatisering én persoonlijke benadering. De systemen van Flexparency monitoren de markt continu. Als er ergens een aanvraag online komt die aansluit bij de voorkeuren van een professional, dan weet Danny dat binnen 15 minuten en kan hij starten met voordragen. 
Waar Flexparency zich vervolgens in onderscheidt is dat de consultants echt aan de kant van de professional staan. “Juist dat spreekt mij zo aan. Dat was de reden dat ik anderhalf jaar geleden hier ben begonnen. Je hebt een persoonlijke band met de professional, probeert zoveel mogelijk interessante intakes voor hem of haar te regelen. Het liefst wil ik dat de professional kan kiezen voor welke opdracht hij of zij het liefst gaat.” Die persoonlijke aanpak is wat het werken als consultant zo fijn maakt. “Je hebt continu contact, loopt met de professional door het hele proces totdat er een opdracht uitrolt. Je leert de professional ook echt kennen en weet wat hij of zij wil, wat de voorkeuren zijn en komt zo tot de mooiste opdracht voor hem of haar.”

Werken bij Flexparency betekent fijn samenwerken met collega’s, veel vrijheid en ruimte om te leren, zegt Danny. “Het is een start-up die heel snel groeit en waar je je creativiteit kwijt kunt om bij te dragen aan die groei. We werken volledig remote, maar spreken elkaar dagelijks en doen veel samen, bijvoorbeeld op events. Zo heb ik zelf ook vanuit Spanje gewerkt.”
En Flexparency is ambitieus. “Ik heb net een nieuwe collega, een junior consultant. Dat is heel fijn. Maar het doel is om binnen een jaar van twee naar acht consultants te gaan.” Hoe die ideale collega eruit ziet? “Hij of zij moet de link weten te leggen tussen de professional en de aanvraag. Verder kunnen kijken dan alleen naar de criteria. Inschatten of wellicht andere competenties en ervaringen de professional ook geschikt maken voor de opdracht.” 
“En onze nieuwe collega moet natuurlijk sociaal zijn. Een goed persoonlijk contact met professionals onderhouden en het fijn vinden om met ons samen te werken aan de groei van Flexparency.” 

Wil je meer weten over werken bij Flexparency? Neem dan contact op met onze collega Michael Matthijsen via michael.matthijsen@flexparency.com of connect met hem op Linkedin.

Laat ons helpen jouw beste opdracht te scoren.