Vind met ons jouw beste opdracht

Wat is voor jou belangrijk in je nieuwe opdracht? Onze consultants zorgen dat jij de beste kans maakt.

Zo werkt het

In drie stappen naar een nieuwe opdracht

Stap 1

Meld je aan zonder ellenlange formulieren in te vullen

Natuurlijk moeten we weten wie je bent, wat je ervaring is en wat van je volgende opdracht verwacht. We hebben dit zo simpel gemaakt dat je binnen 10 minuten aan de slag bent.

Stap 2

Geef je voorkeuren op zodat we weten wat jij belangrijk vindt in je nieuwe opdracht

Om jouw beste nieuwe opdracht te vinden moeten we niet alleen weten wat je kan, maar vooral wat jij wilt. Samen doen we een snelle inventarisatie van je eisen en wensen.

Stap 3

Reageer op de door Flexparency voorgestelde matches

Met jouw input gaan wij nu aan de slag. Direct brengen wij de eerste matches in kaart en leggen deze aan jou voor. Samen bepalen we op welke aanvragen je wordt voorgesteld.

Branches

Opdrachten uit alle hoeken

Waarom Flexparency

Wij werken voor jou

De markt van opdrachten voor professionals is gigantisch. In Nederland zijn duizenden bureaus hierin actief. Deze markt is de afgelopen jaren veel volwassener en transparanter geworden. Steeds meer opdrachtgevers hebben hun inhuurproces geprofessionaliseerd en gedigitaliseerd. Je zou verwachten dat daarmee de rol van intermediaire partijen steeds beperkter wordt. Je hebt tenslotte als professional direct zicht op de vraag.

De praktijk laat echter zien dat transparantie van de markt niet per se leidt tot minder gedoe. Het is lastig om in de grote brei van aanvragen die goed passende aanvraag voor jou te vinden en die te scoren. Dit is waar wij goed in zijn en wat wij doen. Voor jou.

Ook ons verdienmodel is transparant. Wij hanteren een opslag van 5% met een minimum van 5 euro per gewerkt uur. Daarvoor scoren wij niet alleen jouw opdracht, maar zorgen ook voor de hele afwikkeling. Denk aan het opstellen van contracten, uren kunnen schrijven en facturatie en verlengen van je contract.

Lees meer over ons

In deze transparante en krappe flexmarkt moet je als intermediair een duidelijke keuze maken. Met de volledige focus op de belangen van de professional bij het maken van de match, loopt Flexparency voorop. Daar ben ik als investeerder graag bij betrokken.

– Rob de Laat

Opdrachtgevers

Bij deze opdrachtgevers vind jij je nieuwe opdracht

Laat ons helpen jouw beste opdracht te scoren.