Wij maken matches in alle sectoren en vakgebieden

Onze consultants hebben feeling met jouw branche of vakgebied. Maar zijn vooral de beste in het scoren van jouw mooiste opdracht.

Onze aanpak

Een nieuwe aanpak

Compleet beeld

Sinds 2019 inventariseren we alle aanvragen van alle online platforms. Wij hebben daarmee het meest complete en actuele beeld. Jaarlijks meer dan 150.000 unieke opdrachten.

Weten hoe het werkt

Wij kennen de werkwijze van alle online platforms, inhuurdesks en MSP’s en kunnen daarmee op de meest efficiënte en effectieve manier succesvolle aanbiedingen doen.

Mensenwerk

Ook al maken we maximaal gebruik van kunstmatige intelligentie en robotisering om snel de honderden aanvragen per dag te kunnen inventariseren, uiteindelijk is de consultant (recruiter) van doorslaggevend belang bij het maken van de beste match.

Onze visie

Wij werken voor jou

De manier waarop je als professional aan een opdracht komt verandert. Steeds meer opdrachtgevers publiceren hun aanvragen online en steeds meer professionals zijn online te vinden. Wij vinden dat je als partij die vraag en aanbod bij elkaar brengt duidelijk moet zijn in voor wie je eigenlijk werkt. 

Wij hebben die keuze, in tegenstelling tot vele anderen, echt gemaakt: wij kiezen voor jou, de professional. Jij bent onze klant, wij behartigen jouw belang. Het maakt ons niet uit bij wie je jouw opdracht gaat doen, jij moet er blij van worden. Omdat het een goede stap is in je carrière, het tarief klopt, de reisafstand ok is, de opdrachtgever interessant, etc.
Wij weten hoe frustrerend het is om jezelf vele malen aan te bieden op opdrachten, waarvan jij denkt; die is voor mij. Die ergernis nemen wij weg.

Wie wij zijn

Wij kennen de markt en de mogelijkheden als geen ander

De oprichters en investeerders van Flexparency zijn voorhoede spelers in de flexmarkt. De afgelopen decennia zijn wij succesvol betrokken geweest bij de belangrijkste ontwikkelingen in onze markt en hebben dus oog voor de nieuwste ontwikkelingen.

Bij de opzet van nieuwe activiteiten werden wij altijd gedreven door de vraag: hoe kan het beter met de nieuwe (technologische)mogelijkheden en ontwikkelingen? Dit heeft oa geleid tot nieuwe detacheringsvormen op basis van ondernemerschap in loondienst (midlance), opzet van MSP’s en inhuurmarktplaatsen. Over de afgelopen decennia hebben wij meer dan tienduizend succesvolle plaatsingen gerealiseerd. Onze sporen hebben wij dus wel verdiend.
Nu zien wij weer een kans om het anders en beter te doen. Namelijk volledig als verlengstuk van de professional.

Laat ons helpen jouw beste opdracht te scoren.