Hoe sneller je als professional wordt aangeboden, hoe meer kans

Anil Patandin dankt mooie opdracht aan doortastende Flexparency

Anil Patandin is interim security officer bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Dankzij de snelle, persoonlijke bemiddeling door Flexparency.

Flexparency scant alle online aanvragen voor opdrachten en kan dankzij slimme algoritmes en machine learning binnen 15 minuten een match maken tussen publicatie van een aanvraag en een professional. Dat heeft Anil ook ervaren. “Via hun App Sentior krijg ik direct een notificatie van matchende opdrachten, terwijl ik een dag later diezelfde opdracht via andere partijen pas voorbij zie komen.”
Anil merkt dat snelheid bij bemiddeling belangrijk is. “Ik had ook meerdere opties lopen. Zo is de markt momenteel. Dat weten opdrachtgevers ook, die gaan zo snel mogelijk gesprekken inplannen. Dus hoe sneller je als professional wordt aangeboden, hoe meer kans. Veel brokers wachten te lang, soms tot vlak voor de sluitingsdatum met het aanbieden van CV’s aan de opdrachtgever. Dan komt jouw CV bovenop de stapel.”

Flexparency zorgt ervoor dat je als professional wel snel in beeld komt en blijft. “Ook door hun persoonlijke aanpak”, weet Anil. “Zij gingen meteen in de zoekmodus. Ze denken actief mee en bellen bijna dagelijks om de voortgang te bespreken.” Dat er een geslaagde match kwam tussen Anil en SBB is te danken aan hun doortastendheid, stelt Anil. “De bemiddeling moest via een andere tussenpartij, maar het gesprek liet op zich wachten en werd uitgesteld. Terwijl ik dus ook meerdere lijntjes had lopen. Flexparency heeft druk op de bal gehouden en ervoor gezorgd dat er toch snel een afspraak werd ingepland.” En met succes. “Het was een heel goed gesprek en ik was de deur nog niet uit of werd al gebeld dat ik direct na het weekend aan de slag kon.” Met dank aan Flexparency. “Je snapt wel wie ik ga bellen voor een volgende opdracht.”

Laat ons helpen jouw beste opdracht te scoren.