Bart Moerenhout prijst proactieve Flexparency

Als Projectmanager Aanbestedingen en IT heeft Bart Moerenhout al tal van opdrachten gedaan voor gemeentes en andere overheidsorganisaties. Hij weet dat je als interim professional altijd aan acquisitie moet blijven doen. “Dan is het wel fijn als een proactieve partij als Flexparency je zoveel zaken uit handen neemt.”

Bart zoekt naar opdrachten via sites, brokers en hij schrijft zich regelmatig in bij een Dynamisch Aankoopsysteem (DAS). “Dat is meestal een draak van een systeem. Als het eenmaal is ingevuld en is goedgekeurd werkt het prima, maar het inschrijven is veel werk.” Ook over de bemiddeling door de meeste brokers is Bart niet heel positief. “Ze willen heel veel informatie, al jouw gegevens. Dat is logisch, maar als je zelf een vraag hebt geven ze vaak niet thuis.”

“Flexparency geeft die terugkoppeling wel”, zo heeft Bart ervaren bij zijn meest recente opdracht als projectmanager voor de Gemeente Westland waarbij Flexparency heeft bemiddeld en het hele traject heeft verzorgd. “Zij hebben een heel persoonlijke benadering, vragen bij de inschrijving wat je precies zoekt, wat jouw wensen zijn. En als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. En ze zijn pro-actief. Als een mooie opdracht voorbij komt waarbij het tarief afwijkt, vragen ze of het misschien toch interessant is voor je.” 
Flexparency scant alle online aanvragen (inclusief DAS’en) voor opdrachten en komt dankzij slimme algoritmes en machine learning tot voor jou geschikte matches. Gedurende het hele traject houdt Flexparency je van elke stap op de hoogte, weet Bart. “Je krijgt een mailtje als je bent aangeboden voor een aantal rollen, je krijgt een belletje als voorbereiding op het gesprek bij de opdrachtgever en er is contact na het gesprek. En de afspraken over bijvoorbeeld betaling en contractafhandeling zijn duidelijk.” Dat het vinden en starten bij een nieuwe opdracht zo soepel verloopt komt volgens Bart juist door de combinatie van persoonlijke benadering en goede automatisering. “Je geeft de uren via een App door en Flexparency verzorgt de hele administratie en de facturering gaat automatisch. Het is allemaal keurig geregeld.”

Dat Flexparency als relatief nieuwe dienstverlener voor professionals flink aan de weg timmert verbaast Bart niet. “Ik ken meer zp’ers die inmiddels graag met Flexparency werken. Hun tarieven zijn laag, je krijgt je geld op tijd en het persoonlijke contact is meer dan goed.” 

Laat ons helpen jouw beste opdracht te scoren.