De snelste weg naar 0% beschikbaarheid voor een detacheerder 

Spinweb en Flexparency bundelen hun krachten. Vanaf juni 2023 zijn de platformen aan elkaar gekoppeld.  Spinweb is een online platform waarop kleine en middelgrote detacheerders beschikbare medewerkers kunnen matchen met opdrachten van collega-detacheerders. Spinweb vergroot nu de aangeboden opdrachten op het platform door de opdrachten van Flexparency aan te bieden. Flexparency verzamelt alle online beschikbare interimopdrachten van Nederland en ontzorgt bij het aanbiedingsproces.

Als kleine of middelgrote detacheerder komt het voor dat je (vaste) medewerkers beschikbaar hebt voor opdrachten. Het devies is: hoe minder hoe beter. Maar ten allen tijde 100% match tussen vraag en aanbod is niet te realiseren. Binnen de opdrachtgevers die je hebt, zijn er soms geen mogelijkheden. Nieuwe klanten kunnen ook behoeften hebben, die je nu niet kunt oplossen met de medewerkers die je beschikbaar hebt.

Om de bezettingsgraad toch verder te verhogen heeft Arno Vermeulen (oprichter en eigenaar) eind jaren ‘90 Spinweb opgezet: Een online platform waarop kleine en middelgrote detacheerders beschikbare medewerkers kunnen matchen met opdrachten van collega-detacheerders. Vermeulen: “Met 200 aangesloten detacheerders heeft het platform zich ruimschoots bewezen. De uitwisseling van opdrachten en medewerkers is een uitkomst voor al onze leden. Toch zagen we ruimte voor verbetering. We hebben een manier gezocht om onze community nog meer mooie opdrachten te kunnen bieden.” 

Aan het begin van dit jaar zijn er afspraken gemaakt met Flexparency. Zij hebben een platform waarop alle online beschikbare interim opdrachten worden verzameld en ze ontzorgen bij het aanbiedingsproces. Vermeulen: “Een geweldige bron van opdrachten voor onze leden! We zijn direct aan de slag gegaan om de platformen aan elkaar te koppelen. En met succes!” Eind juni 2023 gaat de koppeling live. Namens Flexparency, Frank van Dijk (COO): “We zijn heel trots op dit resultaat. Nu kunnen de detacheerders uit het Spinwebnetwerk eenvoudig de opdrachten van Flexparency ontsluiten. Dit sluit perfect aan bij onze visie: maximale transparantie bieden aan alle spelers in de wereld van werk. Zo werkt na de lancering van deze koppeling de arbeidsmarkt weer net ietsje beter.”

Op 22 juni 2023 wordt op het ledenevenement van Spinweb de samenwerking officieel gelanceerd. Leden van Spinweb zijn hiervoor al uitgenodigd. Andere geïnteresseerde detacheringsorganisaties kunnen zich nog aanmelden voor het event via: https://www.spinweb.nl/pagina/contact-dienstverleners

Mocht je meer willen weten over de platformen kijk dan op: www.spinweb.nl & www.flexparency.nl

Laat ons helpen jouw beste opdracht te scoren.